יום ראשון, 19 בדצמבר 2010

קרמבו



ארגזי קרמבו מחכים לקונים


קרמבו מסמל אצלי את הגעת החורף. לכן ממש לא הופתעתי
כשחקרתי מעט וגיליתי שהקרמבו הומצא בדנמרק הקררררה לפני 200שנה.
 אצלנו בחורף קר מדי לאכול גלידה, אז קיבלנו מהדנים את הקרמבו.
 מכרו אותו בארץ בשנות הארבעים בשם הבעייתי מעט "כושי",
 ובשנות השישים כשיוצר ושווק על ידי "ויטמן" הוא קיבל את שמו הנוכחי.
 זה קינוח פשוט, עשוי קצף ביצים, סוכר, בסקוויט, וקצת צימיקאו
הנותן את טעם השוקולד לציפוי. בדקתי-יש בו פחות ממאה קלוריות,
 ואפשר להתענג עליו בלי שום נקיפות מצפון! בעיניי הכי כיף להתנהג
עם הקרמבו בסבלנות. לקלף אותו לאט לאט, לאכול את השוקולד,
ולהשאיר את הקרמבו עירום לגמרי-רק הוא והבסקוויט. במצב הזה
להסתכל עליו ולאכול את כל הקצף, ובסוף את הבסקוויט. טעים!




8 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

קרמבו נורא טעים לי, והתמונות שמתארות את שלבי האכילה נורא יפות!
ניצן

ציפי לוין אמר/ה...

תודה מתוקה, גם לי נורא טעים!

אנונימי אמר/ה...

אוח אני חולה קרמבו אלופת תחרויות אכילת קרמבו אני,יאמי בא לי לקחת כמה אליי!!!!!!!!!

ציפי לוין אמר/ה...

בוקר טוב טאטי, אז קחי-יש המון!! בתאבון-ותחרות קרמבו זה רעיון טוב!שבוע נפלא

ורד והדס אמר/ה...

אוי כמה קרמואים טרפתי "החורף" הזה...
ואני, אוהבת אותם כשיוצאים מהמקרר !
ואז נותנים ביס ושומעים את הקראנץ' הזה. אוהבת אותם בכל הטעמים.
יום מתוק לך!

ציפי לוין אמר/ה...

הי ורד, גם אני טורפת, אבל בלי מקרר, אני אוהבת בטעם רגיל. אוהבת רק בוניל!

ורד בן-סימון אמר/ה...

איזה יופי !! אני כל פעם אוכלת אותו בצורה אחרת ונהנת ...חורף קרמבויי שיהיה לך

ציפי לוין אמר/ה...

תודה מתוקה גם לך-מתוק מתוק!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...